NYHED 19. september, 2022

 

Partner udtræder af Lundgaard & Tranberg Arkitekter

Nicolai Richter-Friis har besluttet at træde ud af partnerkredsen i Lundgaard & Tranberg Arkitekter med virkning fra 1. januar.

Nicolai har været ansat på tegnestuen siden sin afgang fra Kunstakademiets Arkitektskole i år 2001, og været partner siden 2005 . Han har været en utrættelig kraft og medskaber af det arbejdende kollektiv, som udgør Lundgaard & Tranberg Arkitekter.

Gennem alle årene har Nicolai haft stor betydning for tegnestuens udvikling og positionering blandt de mest anerkendte danske arkitektvirksomheder, og har spillet en central rolle i en række af vores mest kendte og succesfulde projekter.

Efter mere end 20 år på tegnestuen ønsker Nicolai imidlertid nu at afprøve en anden retning som arkitekt, og har derfor bestemt sig for at træde ud af Lundgaard & Tranberg Arkitekter.  

Efter virksomhedens seneste reorganisering i 2019, med optaget af 10 nye partnere, udtræder han af en styrket og ambitiøs partnergruppe, der arbejder målrettet for at videreføre og videreudvikle tegnestuens visioner for en sanselig, generøs og bæredygtig arkitektur.

Vi vil savne Nicolais sprudlende væsen og idérigdom, og hans høje faglige og sociale standard i vores fællesskab, og vi ønsker ham al tænkelig medvind med sit nye virke.

 

 
Marisa Ingvartsen