Lundgaard & Tranberg er arkitekter på Postgrundens områdefornyelse! / by Nicolai Richter-Friis

Postens hovedkvarter flytter. Den 30.000 kvadratmeter store grund beliggende ved Københavns Hovedbanegård er blevet solgt og Lundgaard og Tranberg Arkitekter er arkitekterne på områdets udvikling. Visionen er at omdanne Postgrundens lukkede område til et nyt, åbent og attraktivt kvarter i hjertet af København.

Hovedstaden vokser med 1000 nye beboere om måneden og behovet for nye arbejdspladser melder sig i takt hermed. Derfor skal området som udgangspunkt huse erhvervsdomiciler og boliger, men vil yderligere åbne op for tiltag, der skal understøtte de nye bygninger, samt skabe liv og aktivitet i området til glæde for såvel københavnere som turister.

Planerne for grundens fremtid er endnu ikke fastlagte og alle københavnere er blevet indbudt til at komme med deres input til udviklingen. På Instagram profilen Postgrunden 2025 kan man se masser af inspiration til den kommende bydel og selv byde ind med gode idéer!