AXEL TOWERS TILDELES PUBLIKUMSPRISEN 2018 / by Fie Lindholm

 

ALONG WITH THE BUILDING PRIZE 2018 FROM THE MUNICIPALITY OF COPENHAGEN AXEL TOWERS RECEIVES THE PUBLIC AUDIENCE AWARD OF THE YEAR

 

/ EN

The Building Prize 2018 from the Municipality of Copenhagen was celebrated on Thursday, May 3rd at Copenhagen´s City Hall. Axel Towers was among the projects receiving the prize and also the building was honored by this year's public Audience Award.

Axel Towers Præmieres af Københavns Kommune og modtager Publikumsprisen for smukkeste byggeri

 

/ DA

I Torsdags, d. 3 maj 2018, fandt cermonien for årets Bygningspræmiering fra Københavns Kommune sted på Københavns Rådhus. Axel Towers var blandt de præmierede projekter og byggeriet modtog i samme anledning anderkendelse ved den nye Publikumspris, hvor borgerne har været inviteret til at give deres stemme til kommunens nominerede projekter. Priserne blev overrakt af kultur- og fritidborgmester Niko Grünfeld.