KØBENHAVNS KOMMUNES BYGNINGSPRÆMIERING 2018 / by Fie Lindholm

 

Axel Towers Nominated for The municipality of Copenhagen´s Building Prize 2018

 

/ EN

Axel Towers is one of the nominated projects at the Building Prize 2018 presented by the Municipality of Copenhagen.  This year it is also possible for the public to vote in an audience category. You can give your vote via the website of the Municipality of Copenhagen:   

www.kk.dk/artikel/publikumspris-2018

 

The ceremoni is May 3rd  2018 3pm at Copenhagen´s City Hall.

Axel Towers nomineret ved Københavns Kommunes Bygningspræmiering 2018

 

/ DA

Axel Towers er nomineret til Københavns Kommunes Bygningspræmiering 2018 og i år er der ydermere mulighed for som borger at tilkendegive sin stemme ved den tilhørende publikumspris. Det er muligt at stemme frem til d. 27 april 2018 via Københavns Kommunes hjemmeside:

www.kk.dk/artikel/publikumspris-2018

 

Om Københavns Kommunes Bygningspræmiering:

" Københavns Kommune har siden 1902 præmieret smukke bygninger samt bymiljøer og anlæg. Bygningspræmiering er en pris, der hædrer arkitekten, men prisen gavner også København, da formålet er at støtte op om bygninger og bymiljøer, som er til gavn og glæde for byens borgere. I bedømmelsen lægges der vægt på, at arkitekturen tager udgangspunkt i stedets særlige karakter og bidrager til oplevelsen af København som en by med kvalitet i bymiljøet."

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

 

Prisoverrækkelsen finder sted d. 3 maj 2018 klokken 15.00 på Københavns Rådhus.