ÅBNING AF SDC / by Fie Lindholm

 

THE DANISH INDUSTRY FOUNDATION´S  HOUSE Is open

 

/ EN

The Danish Industry Foundation´s House in China has been  inaugurated. The house is designed by Lundgaard & Tranberg Architects and will accommodate the activities of 400 masters students, 100 researchers and 75 Ph.d. students. The Danish Industry Founddation´s house is meant as a symbol of the Danish-Chinese university collaboration.

Industriens Fonds Hus i Kina er inviet

 

/ DA

Industriens Fonds Hus i Kina er netop blevet inviet. Huset har til henblik at rumme det dansk-kinesiske universitetssamarbejde Sino-Danish Center for Education and Research (SDC). 

”Industriens Fonds Hus er skabt på baggrund af en dansk designtilgang og det dansk-kinesiske universitetssamarbejde får dermed et inspirerende hovedsæde i Kina, der både stiller moderne faciliteter til rådighed i dagligdagen, men som også på et symbolsk plan viser det vigtige bånd der er mellem Kina og Danmark,”

Sten Scheiby, Bestyrelsesformand for Industriens Fond