PRIS TIL CPSC / by Fie Lindholm

 

COPENHAGEN PLANT SCIENCE CENTRE RECIEVES PRIZE FROM THE MUNIPALITY OF FREDERIKSBERG

 

/ EN

The prize from the Munipality of Frederiksberg has been given since 1902 and is celebrating buildings of beauty and quality. We are very happy to have recieved the news that CPSC is among the selected projects of this year.

Copenhagen plant science centre modtager pris fra frederiksberg kommune

 

/ DA

Bygningspræmieringen, Frederiksberg Kommunes Præmiering af Gode og Smukke Bygninger, er blevet uddelt siden 1902. Vi er hos Lundgaard & Tranberg Arkitekter glade for at modtage nyheden om, at Copenhagen Plant Science Centre på Bülowsvej i år er blandt de præmierede bygninger.

"... Et smukt atrium forener alle brugere af bygningen omkring sig, og den svungne betontrappe snor sig, som en DNA-streng op gennem rummet og tilbyder en flot rejse op mod de, ligeledes organisk formede, ovenlys i taget. Fra de øvre etager har man et flot kig ned over gulvet, som er udsmykket af billedkunstneren Milena Bonifacini. Samlet set danner den nye bygning en enestående smuk ramme omkring de nye faciliteter og er overalt forbilledligt gennemarbejdet, både i helheden og i detaljen."

Frederiksberg kommune