Gyldendal


The assignment involves a gradual renovation and modernisation of Gyldendal’s older, partially listed property in central Copenhagen. The aim has been to create a contemporary setting in an architectural overall solution, respecting the property’s cultural heritage, yet still supporting Gyldendal’s identity as a modern, future-oriented publishing house. 

The job has, among other things, included the establishment of a new main entrance, a new reception area and new street facades, renovation of courtyard- and gates, decoration of a new supervisor’s office and guardroom, larger assembly and meeting facilities, and a showroom.  


ProjeCT FACTS:

Address:
Klareboderne 3, København K

Area:
-

Client:
Gyldendal

Engineer:
Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører

Year:
2005-2010

Tilbage