KONTAKT

CONTACT

 

*

We do not have any job openings or internship positions available at the moment.
To stay updated please follow our instagram or journal.

 

Find vej

WAYFINDING

 

/ DA

Lundgaard & Tranberg Arkitekter har til huse i Pilestræde 10, i det indre København.

Adgang fra gaden sker via en port, der findes i hjørnet/højre side af den åbne passage ud mod Pilestræde, lige før man går ind i Galleri K – samme side som ’Designers Remix’, der ligger på hjørnet af passagen.

Det kan være vanskeligt at orientere sig, på grund af udeservering, mange mennesker, parasoller og andet godt i passagen. Fat mod; der er skiltning til tegnestuen ved den sortmalede gitterdør i portåbningen.

Lidt længere fremme i porten er der adgang i højre side til trapperum med elevator til bygningens etager; tegnestuen hører hjemme på 3. sal. Skiltene viser vej.

Parkering er ikke let, men heller ikke umulig. En gadeplads er ikke utænkelig, men dyr og vanskelig at regne med. Nogle bruger Illums P-anlæg med indkørsel fra Silkegade. Vi anbefaler P-anlægget under Berlingske Media, med indkørsel fra Kristen Bernikowsgade – der er stort set altid ledige pladser og stedet er lettere tilgængeligt.

Ellers tag Metroen til Kongens Nytorv, eller S-tog til Nørreport, og gå de få meter gennem vores skønne by til Pilestræde.

Eller som vi selv gør: tag cyklen og mas den ind imellem de mange andre.

Kom vel frem!