Om Lundgaard & Tranberg


Lundgaard & Tranberg Arkitekter beskæftiger sig med udvikling og realisering af projekter indenfor arkitektur, by- og landskabsplanlægning samt produktdesign.

Gennem deltagelse i konkurrencer og realisering af byggerier indenfor en bred vifte af opgavetyper har tegnestuen i snart 30 år positioneret sig som en af Danmarks mest anerkendte og prisvindende arkitektvirksomheder.

Desuden har tegnestuen løbende medvirket til forskningsprojekter og forsøgsbyggeri i samarbejde med førende videnscentre, blandt andet om proces- og produktudvikling i byggesektoren og om bæredygtigt boligbyggeri.

Lundgaard & Tranberg Arkitekter er kendt for sin nyskabende, originale arkitektur, og for evnen til samarbejde og ledelse i forbindelse med realisering af byggeri.

Tegnestuens projekter har vundet adskillige nationale og internationale priser, og er publiceret i bøger og førende fagtidsskrifter verden over.

Lundgaard & Tranberg Arkitekter har modtaget den prestigefulde ’RIBA European Award’, som uddeles af Royal Institute of British Architects, for nedenstående byggerier:

2006/ Fakultetsbygningen 'Kilen' for CBS, Frederiksberg.

2007/ Tietgenkollegiet, København.

2008/Det Kongelige Teaters nye Skuespilhus, København.

2011/ Havneholmen og SEB Bank & Pension, København.

2013/ Sorø Kunstmuseum.

Læs mere her

Click here for text in English